Notice: Undefined index: product_info in /home/sbbbgne/public_html/asis.bg/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 521 175 гр. Ризото с Трюфели - Asis.bg

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
175 гр. Ризото с Трюфели
175 гр. Ризото с Трюфели

175 гр. Ризото с Трюфели

0,00лв.
 
Код на продукта : 220С3272
Наличност : Не е наличен

Ризото с Трюфели, освен бланширан ориз в състава на този продукт са включени и трюфели, гъби манатарки и див лук. При процеса на приготвянето на "Ризото Пронто" всички съставки проникват в зърната на ориза като му придават характерните си аромат и цвят. Доброто ризото изисква съдържанието на опаковката да бъде предварително накиснато в студена вода и след това варено в продължение на 12min. По този начин всички съставки се абсорбират от оризовите зърна и ризотото се превръща в крем и е "al dente" , буквален превод "на зъба" или непреварено и с отделящи се едно от друго зърна. За постигане на оригиналност е достатъчно да се гарнира със счукани ядки, тънки ленти пържени тиквички или парченца артишок, а любителите на ризотото с по-изтънчен вкус могът да гарнират с чесън, магданоз или настърган пармезан(Parmiggiano).

Ризото с Трюфели

Време за приготвяне: 12 мин.

Продукти: Бланширан ориз, аромати (съдържа мляко), сол, картофено ни-шесте, млечни протеини, топено сирене, малтодекстрин, лук, екстракт отмая, див лук, манатарки (Boletus Edulis), трюфели (Tuber Aestivum)0.017%.

Начин на приготвяне На 1 чаша ризото 2 чаши студена вода (175g ризото = 450ml вода)Смесете и поставете да заври. Разбърквайте от време на време в продължение на 12 минути. Преди течността да се абсорбира напълно, свалете от огъня и добавете малко масло или зехтин. Поръсете с пармезан и сервирайте.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни