Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
500 гр. Вермичелини
500 гр. Вермичелини
500 гр. Вермичелини

500 гр. Вермичелини

2,08лв.
 
Код на продукта : 11100010
Наличност : В наличност

Вермичелини - дълги и много тънки тестени изделия. Идеята е да поемата аромата на соса, като придобиват изключителен аромат.

Спагети по Неаполитански

Време за приготвяне: 25-30 мин.

Продукти: (за 4 порции) 500гр Вермичелини Дивела, 1 консерва белени домати от 400гр Дивела, 1 патладжан, 12 черни маслини, 1/2 червена чушка, 1/2 жълта чушка, 4 парчета аншоа, 1 лъжица каперси Ипосеа, зехтин, 1 скилидка чесън, босилек, настъргано сирене пармеджано, сол и пипер.

Начин на приготвяне Обелете и нарежете на малки кубчета патладжана. Посолете и оставете 1 час да се изцеди водата. Изпечете, обелете и нарежете на парчета чушките. Запържете чесъна в 1/2 чаша зехтин и го свалете от огъня. Прибавете патладжана, чушките и вече пасираните домати. Добавете маслините (без костилки), каперсите, лентички аншоа, стрития босилек, солта и пипера. Оставете ги врят при затворен капак 20 минути на бавен огън. Сварете спагетите в подсолена вода и след като ги изцедите ги добавете към приготвеният вече сос. Оставете сместа на огъня за 2 минути. Прибавете пармеджано и сервирайте.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни