Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
500 гр. Фарфале Домати и Спанак
500 гр. Фарфале Домати и Спанак
500 гр. Фарфале Домати и Спанак

500 гр. Фарфале Домати и Спанак

3,71лв.
 
Код на продукта : 112085/S
Наличност : В наличност

В превод от италиански Фарфале означава пеперуда. Формата на този вид паста наподобява пеперуда или папионка. Често ги оприличават и като панделки. Подходящи са за приготвянето на салати.

Трицветни фарфали с краб

Време за приготвяне: 45 мин.

Продукти: (за 4 порции) 500гр. Трицветни Фарфали Дивела. ,400гр белени домати Дивела , 400 гр. Пулп от краб, дафинов лист, 4 с.л. Зехтин Дивела, 1 чаша бяло вино, сол на вкус, червен пипер на вкус.

Начин на приготвяне Сварете пастата в подсолена вода спрямо указанията на опаковката. След това изцедете добре и ги върнете обратно в затоплената тенджера. Обелете и нарежете лука на тънки филийки, поставете в тиган с 4 лъжица олио и запържете за около 10мин на слаб огън докато лукът започне да става кафяв, разбърквайте често. Нарежете пулпа от краб на парчета, като преди това сте го оцедили и премахнали хрущяла, оставете за малко да поседи. Добавете нарязаният на ситно магданоз, дафинов лист и шепа червен пипер. Задушете за 10мин, изсипете половин чаша бяло вино и оставете да се изпари. Поставете пулпа от краб, доматите, сол гответе на слаб огън докато сосът се сгъсти. Подравете и сервирайте, може да добавите и черен пипер на вкус.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни