Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
90 гр. Зелена хавайска сол
90 гр. Зелена хавайска сол

90 гр. Зелена хавайска сол

0,00лв.
 
Код на продукта : MT460
Наличност : Не е наличен

Описание: прибира се ръчно, след изпаряване на водата и се смесва с екстракт от бамбуково листо, което му придава характерния зелен цвят.

Характеристики: сол, богата на минерални елементи, благодарение на пясъка и вулканичната природа на острова, от които се добива.

Начин на употреба: страхотна за готвене на супи, зеленчуци и бобови растения, ризото и миди.

Филе от сьомга с праз и хималайска розова сол

Време за приготвяне: 30-35 мин

Продукти: 800 гр. филе от сьомга, праз лук, розова хималайска сол Montosco, зехтин екстра върджин Дивела, бяло вино

Начин на приготвяне: Измийте праза го оставете да се отцеди, нарежете го на филийки около два милиметра дебели. Нарежете филето от сьомга на порции. Загрейте зехтина Divella в тиган достатъчно голям, за да побере всички филетата, след това добавете праза и задушете за няколко минутки. Оставете няколко кръгчета от праза за украса найрая. Добавете филетата и оставете така докато придобият златисто кафяв загар, обърнете, за да се получи същия ефект и от другата страна. Идеята е да се запечатат и да не се разпаднат при варенето. Помагайте си с две дървени лопатки за да ги запазите цели. Долейте бяло вино или гореща вода. След няколко минути, намалете котлона и покрийте с капак. Оставете на слаб огън за 10-15 минути (в зависимост от размера на филетата). Когато са готови, поръсете с ароматна хималайска розова сол Монтоско и гарнирате ястието с филийките праз, които заделихте по-рано.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни