Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
88 гр. Черна хавайска сол
88 гр. Черна хавайска сол

88 гр. Черна хавайска сол

0,00лв.
 
Код на продукта : MT458
Наличност : Не е наличен

Описание: добива се по традиционна хавайска технология. Солниците се намират върху печена вулканична черна глина и след като океанската вода се изпари, кристалите на солта придобиват специфичния черен цвят.

Характеристики: съдържа активен въглен, има детоксикиращи свойства.

Дегустационни бележки: горчиви, сухи и чисти аромати, с нотки на дим.

Начин на употреба: отлична за подправяне на сьомга, хайвер, салати, суши и месо на скара.

Филе от сьомга с праз и хималайска розова сол

Време за приготвяне: 30-35 мин

Продукти: 800 гр. филе от сьомга, праз лук, розова хималайска сол Montosco, зехтин екстра върджин Дивела, бяло вино

Начин на приготвяне: Измийте праза го оставете да се отцеди, нарежете го на филийки около два милиметра дебели. Нарежете филето от сьомга на порции. Загрейте зехтина Divella в тиган достатъчно голям, за да побере всички филетата, след това добавете праза и задушете за няколко минутки. Оставете няколко кръгчета от праза за украса найрая. Добавете филетата и оставете така докато придобият златисто кафяв загар, обърнете, за да се получи същия ефект и от другата страна. Идеята е да се запечатат и да не се разпаднат при варенето. Помагайте си с две дървени лопатки за да ги запазите цели. Долейте бяло вино или гореща вода. След няколко минути, намалете котлона и покрийте с капак. Оставете на слаб огън за 10-15 минути (в зависимост от размера на филетата). Когато са готови, поръсете с ароматна хималайска розова сол Монтоско и гарнирате ястието с филийките праз, които заделихте по-рано.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни