Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
82 гр. Червена хавайска сол
82 гр. Червена хавайска сол

82 гр. Червена хавайска сол

0,00лв.
 
Код на продукта : MT459
Наличност : Не е наличен

Описание: тъмно червеният цвят се дължи на глината от вулканичните маси, които се смесват със солта, при изпраения в следствие на слънчевите лъчи.

Характеристики: има високо съдържание на желязо (5 пъти по-висока от обикновената сол).

Начин на употреба: отлично се комбинира с печени меса, супи, зеленчуци, бобови растения или ризото с миди.

Филе от сьомга с праз и хималайска розова сол

Време за приготвяне: 30-35 мин

Продукти: 800 гр. филе от сьомга, праз лук, розова хималайска сол Montosco, зехтин екстра върджин Дивела, бяло вино

Начин на приготвяне: Измийте праза го оставете да се отцеди, нарежете го на филийки около два милиметра дебели. Нарежете филето от сьомга на порции. Загрейте зехтина Divella в тиган достатъчно голям, за да побере всички филетата, след това добавете праза и задушете за няколко минутки. Оставете няколко кръгчета от праза за украса найрая. Добавете филетата и оставете така докато придобият златисто кафяв загар, обърнете, за да се получи същия ефект и от другата страна. Идеята е да се запечатат и да не се разпаднат при варенето. Помагайте си с две дървени лопатки за да ги запазите цели. Долейте бяло вино или гореща вода. След няколко минути, намалете котлона и покрийте с капак. Оставете на слаб огън за 10-15 минути (в зависимост от размера на филетата). Когато са готови, поръсете с ароматна хималайска розова сол Монтоско и гарнирате ястието с филийките праз, които заделихте по-рано.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни