Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
590 гр. Розова хималайска сол
590 гр. Розова хималайска сол

590 гр. Розова хималайска сол

0,00лв.
 
Код на продукта : MT126
Наличност : Не е наличен

Описание: Връщайки се назад към ерата на Динозаврите, тази чиста сол е ръчно събрана в дълбините на Хималаите. Особености: се състои от 84 различни минерали, включително калций, магнезий, калий и желязо.

Характеристики: нейните кристали показват разнообразие от нюанси, от бяло, през розово до тъмно червено, в зависимост от точката на екстракция.

Начин на употреба: За подправяне на месо и всички видове риби, но най - вече за добрия вкус на всяко ястие.

Филе от сьомга с праз и хималайска розова сол

Време за приготвяне: 30-35 мин

Продукти: 800 гр. филе от сьомга, праз лук, розова хималайска сол Montosco, зехтин екстра върджин Дивела, бяло вино

Начин на приготвяне: Измийте праза го оставете да се отцеди, нарежете го на филийки около два милиметра дебели. Нарежете филето от сьомга на порции. Загрейте зехтина Divella в тиган достатъчно голям, за да побере всички филетата, след това добавете праза и задушете за няколко минутки. Оставете няколко кръгчета от праза за украса найрая. Добавете филетата и оставете така докато придобият златисто кафяв загар, обърнете, за да се получи същия ефект и от другата страна. Идеята е да се запечатат и да не се разпаднат при варенето. Помагайте си с две дървени лопатки за да ги запазите цели. Долейте бяло вино или гореща вода. След няколко минути, намалете котлона и покрийте с капак. Оставете на слаб огън за 10-15 минути (в зависимост от размера на филетата). Когато са готови, поръсете с ароматна хималайска розова сол Монтоско и гарнирате ястието с филийките праз, които заделихте по-рано.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни