Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
250 мл. Балсамов оцет Платинен орел 25 звезди
250 мл. Балсамов оцет Платинен орел 25 звезди

250 мл. Балсамов оцет Платинен орел 25 звезди

0,00лв.
 
Код на продукта : 64000006
Наличност : Не е наличен

Идеален за гурме ястия. балсамов оцет Естественa висока плътност. Капките, които съдържат изискан вкус и интензивни с перфектна функция за сладолед, ягоди и сирене.

Оризова супа с хрупкави зеленчуци и сирене робиола

Време за приготвяне: 30 мин.

Продукти: 300 гр. ориз „Карнароли“ Riso Gallo, 30 гр. целина, 30 гр. моркови, 30 гр. пресен лук, 30 гр. римски тиквички, 30 гр. савойско зеле, малко зехтин екстра върджин, 1 л. зеленчуков бульон, сол и пипер на вкус, 80 гр., пармезан, 60 гр. сирене робиола, 3 гр. шафран, 1 дафинов лист, балсамов оцет платинен орел, 10 гр. майорана, 10 гр. див лук.

Начин на приготвяне: Нарежете зеленчуците на кубчета и ги мариновайте леко с щипка сол и пипер. Задушете леко в зехтина нарязания лук и запържете ориза. Добавете топлия бульон и оставете да ври около 18 минути. По средата на готвенето, добавете зеленчуците последователно (целина- морков- тиквички и зеле) и шафрана, потопен в малко топъл бульон. След като приключите с готвенето, смесете ризотото със сиренето робиола, ароматизирано преди това с малко зехтин, пармезан и малко пипер. Сервирайте с малко прясна майорана и капки балсамов оцет платинен орел.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни