Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
250 мл. Балсамов оцет от Модена 3 звезди
250 мл. Балсамов оцет от Модена 3 звезди

250 мл. Балсамов оцет от Модена 3 звезди

0,00лв.
 
Код на продукта : 64000004
Наличност : Не е наличен

Идеален за гурме ястия. Отлежавал в дъбови бъчви в продължение на три години, засилва ароматите и вкусовете, които падежират в контакт с гроздов сок и дървото с нотки на подправки и крайна последователност, идеален за предоставяне на стойността на натуралните качества на храните.

Лазаня от яйчени кори с артишок и пушено сирене Провола

Време за приготвяне: 60 мин.

Продукти: За пастата - 280 гр. пшенично брашно тип “00” Дивела, твърда пшеница 120 гр., цели яйца 140 гр., кориандър 8 гр., 3-годишен балсамов оцет от модена, 20 гр. вода. За плънката - 200 гр. биволска рикота, 100 гр. артишок Ипосеа, 50 гр. пармезан, 20 гр. пресен риган, сол и пипер на вкус, настърганата кора на половин лимон, 5 гр. индийско орехче, 100 гр. пушено сирене провола, малко зехтин екстра върджин. Направете тесто с всичките съставки. Оставете пастата да почине за около 30 минути.

Начин на приготвяне: Разточете тестото за пастата с дебелина от ½ см., с диаметър 6 см. Сварете пастата в подсолена вода за около 5 минути и я подсушете. Почистете добре артишока и го нарежете на жулиени. Запържете в тиган с малко зехтин екстра върджин, посолете, добавете щипка пипер и оставете да изстине. Прекарайте рикотата през цедка и я смесете с всички съставки от плънката. Поставете корите за лазанята в тавичка, намазана обилно със зехтин, и добавете готовата плънка и пушеното сирене провола. Поръсете с пармезан и печете на фурна на 170С за около 13 минути.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни