Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
250 мл. Балсамов оцет Златен Орел
250 мл. Балсамов оцет Златен Орел

250 мл. Балсамов оцет Златен Орел

0,00лв.
 
Код на продукта : 64000003
Наличност : Не е наличен

Идеален за топли ястия, балсамов оцет плътен и наситен аромат. Другата последователност за букет, който дава стойност към ризото, сирене, печено, месо и риба.

Телешко филе със зеленчукова капона

Време за приготвяне: 30 мин.

Продукти: За телешкото - 400 гр. телешко филе, 10 гр. розмарин, 10 гр. салвия, 5 гр. дафинов лист, сол и пипер на вкус, балсамов оцет златен орел, зехтин екстра върджин на вкус. За капонатата - 50 гр. патладжан, 50 гр. тиквички, 50 гр. моркови, 50 гр. зелени аспержи, 30 гр. чери доматчета, зехтин екстра върджин на вкус, сол и пипер на вкус, малко пресен босилек, 10 гр. пресен риган.

Начин на приготвяне: Почистете и измийте зеленчуците, нарежете ги на кубчета и ги запържете поотделно набързо в тиган с малко зехтин. След това смесете всички зеленчуци заедно, добавете доматчетата, разрязани на четвъртинки, босилека и нарязания риган, подправете със сол и пипер. Запържете медальоните от филето в тиган с изброените по-горе съставки, докато порозовеят. Поднесете телешките медальони със зеленчуковата капоната и стръкчета ароматни билки.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни