Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
500 мл. Балсамов оцет Бронзов Орел
500 мл. Балсамов оцет Бронзов Орел

500 мл. Балсамов оцет Бронзов Орел

0,00лв.
 
Код на продукта : 64000002
Наличност : Не е наличен

Идеалнен за студени ястия. Кадифено Наситен и кремообразен балсамов оцет с цел за обогатяване на вкуса във вашата кухня, подходящ за печене на месо, риба и зеленчуци във фурната.

Салата с риба тон сушени домати и каперси

Време за приготвяне: 40 мин.

Продукти: За рибата: 300 гр. риба тона (средната част), 1 скилидка чесън, 1 стрък майорана, 1 стрък мащерка, малко зехтин екстра върджин, сол и пипер на вкус. За салатата: 30 гр. маруля, 30 гр. сонджино, 30 гр. рукола, сухи домати, каперси, сол и пипер на вкус, малко зехтин екстра върджин, балсамов оцет бронзов орел.

Начин на приготвяне: Махнете тази част от рибата, която има кръв и отрежете два правоъгълника с размер 3x3 см. Сложете ги да се мариноват в хладилника за около 20 минути, с малко зехтин екстра върджин, пипер, мащерка и майорана. След това запечете много набързо, по 1 минута от всяка страна, с чесън и зехтин екстра върджин. Подправете със сол и пипер. Сервирайте филетата риба тон със салата по желание и гарнирайте с жулиени от сушени домати, разполовени каперси, малко зехтин екстра върджин и капки балсамов оцет бронзов орел.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни