Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата кошница е празна!

Търсене

Търсене:

Постове отговарящи на търсенето:

Ориз с гъби

Ориз с гъби
  • asisbg
  • 1117 прегледи
  • 0 коментари

Необходими продукти: 350 гр ориз 250 гр гъби 1/2 ч.ч. бяло вино 5 с.л. зехтин Пресен магданоз,сол и черен пипер   Начин на приготвяне: Гъбите се измиват, почистват и наряз..

Пица от картофи

Пица от картофи
  • asisbg
  • 865 прегледи
  • 0 коментари

Необходими продукти: 1 кг картофи 2 домата или доматен сос 250 гр гъби 10 резена бекон 2 ч.ч. пармезан 10 маслини 5 с.л. зехтин 1 с.л. риган        ..

Солени еклери с риба тон

Солени еклери с риба тон
  • asisbg
  • 952 прегледи
  • 0 коментари

Необходими продукти: За тестото: 1 ч.ч. брашно 4 яйца ½  ч.ч зехтин Сол       За плънката: 320 гр риба тон 1 зелена чушка 5-6 с.л. майонеза С..

Гръцка пица

Гръцка пица
  • asisbg
  • 584 прегледи
  • 0 коментари

Необходими продукти: 200 гр тесто за пица 100 гр маслини 100 гр гъби 100 гр пармезан 2 пресни домата Гъст доматен сос 1 зелена чушка Лук           &..

Салата с риба тон и боб

Салата с риба тон и боб
  • asisbg
  • 404 прегледи
  • 0 коментари

Необходими продукти: 250 гр боб 1 глава лук 2 стръка пресен лук 12 черни маслини без костилка 6 репички 2 броя риба тон в зехтин Сокът на ½ лимон 1 с.л. горчица    ..

Осемте правила

Осемте правила
  • asisbg
  • 275 прегледи
  • 0 коментари

След появата на ориза в Италия, местните жители се залавят с отглеждането на тази култура и използването й в кулинарията. Така не само се ражда едно от най-емблематичните ястия – ризото, но и цяла кух..

Основните съставки в ризото

Основните съставки в ризото
  • asisbg
  • 335 прегледи
  • 0 коментари

Бульон и ориз Бульонът, който може да е от месо, риба или зеленчуци, не трябва да е много силен и твърде наситен, тъй като в ризото обикновено се добавят съставки, чийто вкус трябва да се усеща, а ..

Подходящият ориз за ризото

Подходящият ориз за ризото
  • asisbg
  • 358 прегледи
  • 0 коментари

От начина, по който готвят ориза в Ломбардия и Пиемонт – сваряване в бульон, който постепенно се сгъстява, възниква ястието „ризото” и този метод на приготвяне се превръща в класика. Наименованието „р..

Оризът – насъщен на италианците

Оризът – насъщен на италианците
  • asisbg
  • 329 прегледи
  • 0 коментари

Италия е един от дребните производители на ориз в световен мащаб, но в малко страни оризът заема толкова важно място, въпреки че отглеждането му е истинско предизвикателство. Оризът навлиза в страната..

Пастет от риба тон

Пастет от риба тон
  • asisbg
  • 210 прегледи
  • 0 коментари

Необходими продукти: 160 гр риба тон 1 глава лук 5 маслини 1 зелена чушка 1 с.л. майонеза Сокът на 1 лимон     Начин на приготвяне: Нарежете лука и чушката на с..

Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни